SGV&L turnsters weer op het podium.

Staphorst, zaterdag 15 april werd de 3e RWS B wedstrijd gehouden.

11 turnsters van SGVenL deden aan deze wedstrijd mee. In de 1e ronde turnden de senioren en junioren F supplement. Ze turnden allemaal een goede wedstrijd al ging het op alle toestellen niet helemaal zoals de turnsters hadden gehoopt. Lisa kreeg individueel de zilveren medaille omgehangen. Lintzy kwam net tekort voor het podium, ze werd 4e.

In de 2e ronde turnden Dione, nivo 4 en Ilse en Denise senior supplement E hun wedstrijd. Dione turnde 4 mooie oefeningen en behaalde met haar team een 1e prijs. Ilse en Denise turnden over het geheel goede oefeningen alleen moesten ze beiden op brug het toestel verlaten, maar gelukkig maakten ze daarna hun oefening goed af. Denise behaalde individueel een 3e prijs en ook als team werden ze 3e.

In de laatste ronde turnden Lieke en Merle, nivo 5 hun wedstrijd. Ze waren tevreden over de oefeningen die ze hebben laten zien. Als team behaalden ze de 2e prijs.

Het was weer een geslaagde wedstrijddag voor de turnsters van SGVenL. Nu kunnen een aantal turnsters zich gaan voorbereiden op de Provinciale Kampioenschappen die gehouden wordt op 13 mei en de toestelfinales op 10 juni.