Nieuwe Turnpakjes Schitteren bij Gymvereniging SGV&L 

Slagharen en Lutten, 14 maart 2024 

Op donderdag 7 maart jl. heeft Gymvereniging SGV&L uit Slagharen en Lutten in samenwerking met Prins Sport haar nieuwe turnpakjes gepresenteerd.  

Dankzij de steun van lokale bedrijven en enthousiaste ondernemers heeft SGV&L de mogelijkheid gehad om de langverwachte nieuwe turnpakjes te realiseren. De vereniging wil graag haar waardering uitspreken voor de betrokken sponsoren die dit mede mogelijk hebben gemaakt; Jette Interieur Styling met Stijl, Dregema, verkeerschool Manon, Kwekerij M. Bakker, TerraCarta BV Hoogeveen, G. Niezink Grondverzet, Cafetaria Lunchroom Emmy, H.R. Otten Installatietechniek, Potgieter Plafonds &Wanden. Daarnaast ook hartelijke dank aan een aantal stille sponsoren. Allen, hartelijk dank! 

De stijlvolle outfits weerspiegelen niet alleen de identiteit van SGV&L, maar dragen ook bij aan het zelfvertrouwen en de teamgeest van de gymnasten. De kleurrijke ontwerpen en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de gymnasten met trots hun oefeningen kunnen uitvoeren tijdens trainingen en wedstrijden. 

Op zaterdag 6 april organiseert SGV&L de RWS B wedstrijden in Sporthal ’t Noorderslag. Wees allen welkom deze dag om onze gymnasten aan te moedigen!