Alle teams van SGV&L behalen podiumplaats!!!

Hoogeveen, zaterdag 22 april werd de 2e RWS C wedstrijd gehouden in sporthal Het Activum. Van SGV&L deden hier 16 turnsters aan mee.

In de 1e ronde waren de meiden jeugd supplement H: Lotte Kievits, Demi Berg, Emmaly vd Hoven, Mara Bakker en Luna Bakker, junior supplement G: Meike Zandman en middenbouw nivo 7: Amy Fehrman en Marye Venema aan de beurt. Er werd geturnd op balk, vloer, sprong en brug ongelijk. De meiden zijn wel gespannen, maar de spanning overheerst niet. Er wordt optimaal geturnd door iedereen op de toestellen. Alleen aan de brug ongelijk ging het niet voor iedereen helemaal naar wens. Maar vol trots stonden de meiden jeugd suppl H en middenbouw nivo 7 op het podium om de gouden medaille omgehangen te krijgen. Voor de bovenbouw is het ook een individuele wedstrijd en Lotte Kievits behaalde hier de 1e plaats.

In de 3e ronde turnden de meiden middenbouw nivo 8: Philou Valentijn, Fleur Bultink en Jesslynh Timmermans en nivo 6: Dany Belt, Tessa Berg, Jill Haverkort, Floor Willemstein, Kaithly Timmermans. Deze meiden hadden er veel plezier in om hun oefeningen te laten zien. Al is de spanning voor de balk, het toestel waar ze nu als eerst op moesten turnen, altijd iets meer dan voor de andere toestellen. Maar gelukkig startten ze allemaal goed en turnden ze een mooie wedstrijd. Ook deze meiden stonden allemaal op het podium. Meiden nivo 8 een 2e plaats en de meiden nivo 6 een 1e plaats.

Het was weer een super geslaagde dag voor gymvereniging SGV&L.