Foto’s Avond4daagse 2022

Onder het kopje Foto’s op de website staan een aantal foto’s van de 1e 3 avonden. We kunnen tot nu toe al op mooie avonden terugkijken (op het regenbuitje van de 2e avond na). Mooie routes door de omgeving van Slagharen, Lutten en Schuinsloot met heel veel zingende wandelaars. Erg gezellig! De Jumbo en scholen staan alle avonden klaar met iets lekkers en op de 2e avond kregen we een ijsje in het Attractiepark en kon iedereen met Randy en Rosie op de foto. Vanavond alweer de laatste avond. We hopen op een mooie avond en vanaf 20:00 uur gaat het defilé vanaf de parkeerplaats van JEHA door de Herenstraat weer terug richting de Sporthal. Komt u ook kijken?!?

Start 39e Avond4daagse

De Avondvierdaagse Lutten/Slagharen/Schuinesloot gaat vanavond dinsdag 31 mei van start en wordt voor de 39ste keer georganiseerd door de Gymnastiekvereniging SGVenL.

Vertrek zoals gewoonlijk weer vanaf sporthal ’t Noorderslag en de organisatie hoopt op veel deelnemers. De verwachting is ook dat dit jaar dat zo’n 450 mensen zullen deelnemen. Uiteraard vanuit de scholen maar ook van de plaatselijke bevolking. De routes gaan door Slagharen/Lutten /De Belte /Schuinesloot en er wordt weer door het Attractiepark gewandeld.

Men kan zich aanmelden elke avond tot een kwartier voor de start, dus voor de 15 km lopers tot 17.30 uur vertrek om 17.45 De 10 km vertrek om 18.00 uur, inschrijven tot 17.45 De 5 km vertrekt om 18.15 uur inschrijven tot 18.00 uur. Wandelaars die zich in deze periode in het Attractiepark Slagharen bevinden kunnen zich op dezelfde wijze inschrijven en zijn van harte welkom.

Avond4daagse 2021

Met trots presenteren wij:

Avond4daagse Home Edition

Van 29 maart – 30 juni 

Kom lekker in beweging en verdien jouw officiële Avond4daagse medaille

Mis hem niet!

Home edition 2021

Samen met Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) presenteren wij als organisatie van de plaatselijke Avond4daagse de Avond4daagse – Home Edition. Alle deelnemers lopen hun eigen route vanaf hun zelfgekozen startlocatie en op hun eigen moment. Hierbij geholpen door de speciale app van eRoutes. Deze maakt de persoonlijke routes aan en houdt deze onderweg bij. En de app verrast de deelnemers tijdens het wandelen met leuke berichten!

Aanmelden

De Avond4daagse – Home Edition duurt van 29 maart t/m 30 juni 2021. Deelname aan dit evenement kost €6,50. Kijk voor meer informatie op: https://www.avond4daagse.nl/ In de agenda kunnen deelnemers zoeken op plaats ( zoek naar Slagharen) en zo inschrijven bij hun plaatselijke Avond4daagse – Home Edition.

Gyminstuif

Dinsdag 13 oktober was weer de jaarlijkse gyminstuif in de sporthal. Gelukkig kon deze middag wel doorgaan. De tumblingbaan, grote trampoline, evenwichtsbalken, brug ongelijk, de familieschommel en nog veel meer toestellen stonden klaar. In de eerste groep waren ruim 40 kinderen. Ze werden in groepjes verdeeld en mochten langs alle toestellen. Halverwege was er voor iedereen ranja en een koekje. De tijd vloog voorbij en om 3 uur was het helaas weer tijd om naar huis te gaan. De 2e groep stond al klaar om te beginnen. Deze groep bestond ook uit ruim 40 kinderen. Deze werden ook in groepjes gedeeld en gingen langs alle toestellen. Vele salto’s en schroeven waren te zien. Je kunt wel zien dat freerunning een populaire sport is onder de jongens. Halverwege was er voor deze groep ook ranja en een koekje. Het laatste half uur mocht iedereen nog vrij over de toestellen. Het was weer een zeer geslaagde middag.

PIETENGYM IN LUTTEN

Dinsdag 3 december was het dan eindelijk zover. Pietengym!! De zaal was mooi versierd, de toestellen en de tumblingbaan stonden klaar en de juf had voor iedereen een pietendiploma waarop je stempels moest verzamelen. Als eerste mocht de schoen gezet worden en tot onze grote verrassing kwam er ook een piet bij ons op bezoek. Eerst wel een beetje spannend, maar na een spelletje wilde iedereen met de piet mee gymmen. De kinderen en de piet moesten zwaaien van dak naar dak, pakjes goed bezorgen, cadeautjes door de schoorsteen gooien, pepernoten transport en nog veel meer. Het leukste was wel zo snel mogelijk verstoppen en dat konden de kinderen heel goed. Aan het eind van de les was er voor alle kinderen en de piet een pietendiploma en er zat ook wat lekkers in de schoen. Het was weer een erg gezellige en leuke middag.